Sitting volleyball player Paula List wins bronze at European Championships

by

in

https://www.diemernieuws.nl/nieuws/sport/86609/zitvolleybalster-paula-list-wint-brons-op-ek

Google translate

.Sitting volleyball player Paula List wins bronze at European Championships
or 14 Nov 2017, 10:01 Sports

DIEMEN – On the European Championship Paravolley in Croatia, the Diemense volleyball player Paula List has won bronze with the Dutch team.
But the bronze final was convincingly won against Finland 3-0.
Maatje te Groot

In the semi-finals, Bleek Russia is a member of the Great for the Dutch ladies, who lost in the pool phase and also of the team Hadden. Profit was the winner of the Italian and Germany Championships, and won the gold medal in the Orange of Slovenia. But due to the lost first game against Ukraine, the Dutch paravolleybalsters ran into the semi-final again.
happy

This is the end of the season, but the Orangutan is still on the verge of wondering for the Ukraine. “But Russell did not know what to do with you, that was a blessing, but we were going the warriors of the war,” Paula blinked back. But the final bronze medal in Finland was won again without loss of a set and she is also very close to bronze.
World Cup

Paula List, who was named Diemen Sportswoman of the year this year, now has Rust, but not long, because the next Big challenge is coming: the World Championship paravolley in 2018. And that is being played in the Netherlands

 Original language

Oranje is uiteindelijk blij met de bronzen plak. Paula staat op de achterste rij, vierde van rechts.

Oranje is uiteindelijk blij met de bronzen plak. Paula staat op de achterste rij, vierde van rechts.

Zitvolleybalster Paula List wint brons op EK

   Sport


 

1

 


 


  

DIEMEN – Op het Europees Kampioenschap Paravolley in Kroatië heeft de Diemense zitvolleybalster Paula List met het Nederlands team brons gehaald.

De bronzen finale werd tegen Finland  met 3-0 overtuigend gewonnen.

Maatje te groot
In de halve finale bleek Rusland een maatje te groot voor de Nederlandse dames, nadat ze in de poulefase ook al van dit team hadden verloren. Winst was er wel tegen Italië en Duitsland, zonder setverlies, en in de kwartfinale won Oranje van Slovenië. Maar door de verloren eerste wedstrijd tegen Oekraïne kwamen de Nederlandse paravolleybalsters Rusland al in de halve finale weer tegen. 

Blij
Dat de finale er niet meer inzat, wist Oranje eigenlijk al na die eerste verloren wedstrijd tegen Oekraïne. “De Russen zijn gewoon te goed, dat was bekend, al gingen we gedurende het toernooi steeds beter spelen”, blikt Paula terug. De bronzen finale tegen Finland werd wederom zonder setverlies gewonnen en ze is dan ook heel bij met het brons. 

WK
Paula List, die dit jaar werd uitgeroepen tot Diemense Sportvrouw van het jaar, heeft nu even rust, maar niet te lang, want de volgende grote uitdaging komt eraan: het Wereldkampioenschap paravolley in 2018. En dat wordt gespeeld in Nederland.